TARVIKKEET

tarvikkeet tuotepaaryhmakuva

Autotarvikkeet ovat laaja tuoteryhmä, joka kattaa monenlaisia tarvikkeita ja osia autoihin. Tämä tuoteryhmä sisältää monenlaisia tarvikkeita auton huoltoon, korjaukseen ja mukavuuden lisäämiseen. Autotarvikkeet voivat olla hyödyllisiä sekä ammattikäyttöön että kotikäyttöön.

Proxel Oy Raskasosapalvelu tarjoaa laajan valikoiman autotarvikkeita, kuten ammattikilvet, abico-liittimet, aba-klemmarit, Calix ja Defa osat, Eberspächer osat, hätävasarat ja kiinnikkeet, auton sisätilan hajusteet, koristekapselit, kuorman sidonnan osat, työkäsineet, lumiharjat ja raapat, lumiketjut, pesuharjat, piirturin kiekot, autolamput, sakkelit, silicon letkut sekä sulakkeet ja Webaston osat.

 

Lue lisää tuotekategoriasta
717 Tuotteet
/30

TARVIKKEET

Ammattikilvet ovat tärkeitä työkaluja ammattikuljettajille. Ne auttavat tunnistamaan esimerkiksi kuljetettavan tavaran vaarallisuuden tai antavat tärkeitä ohjeita kuljetuksen suhteen. Abico-liittimet ja aba-klemmarit ovat osia, joita tarvitaan sähköjärjestelmissä ja kaapeleiden kytkennöissä. Calix ja Defa osat, Eberspächer osat sekä Webaston osat ovat tunnettuja autojen lämmitysjärjestelmän osista.

Hätävasarat ja kiinnikkeet ovat turvallisuustarvikkeita, joita suositellaan pitämään autossa hätätilanteiden varalta. Ne voivat olla tarpeen esimerkiksi onnettomuuden sattuessa tai kun autosta täytyy nopeasti poistua. Auton sisätilan hajusteet ovat suunniteltu antamaan miellyttävä tuoksu auton sisälle. Ne voivat auttaa poistamaan epämiellyttäviä hajuja tai luomaan miellyttävän ilmapiirin matkustettaessa.

Koristekapselit ja niiden kiinnikkeet ovat lisätarvikkeita, jotka voidaan asentaa auton renkaisiin antamaan ulkonäöllistä viimeistelyä. Kuorman sidonnan osat ovat tärkeitä, kun kuljetetaan isoja tai painavia tavaroita autossa. Niiden avulla kuorma saadaan turvallisesti kiinnitettyä ja estettyä sen liikkuminen kuljetuksen aikana.

Syksyn 2023 uutuutena valikoimassa kotimaisen Emekin valmistamat upeat lelurekat pienille rekkafaneille!