Tuotteet OHJAAMO

OHJAAMO

Ohjaamon osat hyötyajoneuvoihin ovat tärkeitä osia, jotka parantavat käyttömukavuutta ja turvallisuutta ajoneuvossa. Näiden osien avulla varmistetaan, että kuljettaja voi suorittaa tehtävänsä tehokkaasti ja vaivattomasti.

Proxel Oy Raskasosapalvelu tarjoaa laajan valikoiman ohjaamon osia hyötyajoneuvoihin. Näihin osiin kuuluvat esimerkiksi hytin tuennan ja kallistuksen osat sekä korjaussarjat. Hyttisuodattimet ovat olennainen osa ilmanvaihtojärjestelmää, ja ne estävät pölyn ja epäpuhtauksien pääsyn ohjaamoon.

Ilmastoinnin osat varmistavat miellyttävän sisäilman lämpötilan kaikissa olosuhteissa. Istuimet ja niiden osat tarjoavat optimaalista istuinmukavuutta pitkillä matkoilla tai työskenneltäessä pitkiä aikoja ajoneuvossa. Jousitus- ja vaimennusosat takaavat tasaisen ajokokemuksen erilaisilla teillä.

Ohjaamon kaasujouset valikoimassa saatavilla mm. kaasujousia linja-autojen takaluukkuihin, sivuluukkuihin ja maskiin. Lasinpyyhkijän moottorit ja sulat takaavat selkeän näkyvyyden kaikissa sääolosuhteissa. Ohjaamon lämmityksen osat pitävät hytin lämpimänä ja mittariston osat varmistavat tärkeiden tietojen näyttämisen kuljettajalle.

Nopeusmittarin osat mahdollistavat tarkan nopeudenmittauksen, ja ovien ja sivuluukkujen osat tarjoavat luotettavan avaamis- ja sulkemismekanismin. Peilit ja lasit antavat kuljettajalle esteettömän näkyvyyden ympäröivään liikenteeseen.

Ohjaamo kategoriasta löydät myös puskureita, askelmia ja muoviosia linja- ja kuorma-autoihin, useisiin merkkeihin kuten Scania, Volvo, Renault, Mercedes, Iveco ja Man. Valikoimasta löydät myös wc-osat linja-autoihin.

Raskasosapalvelu tarjoaa laadukkaita ohjaamon osia hyötyajoneuvoihin. Valikoima kattaa monipuolisesti erilaisia osia, jotta asiakkaat voivat löytää tarvitsemansa tuotteet yhdestä paikasta. Luotettavuus, kestävyys ja suorituskyky ovat Raskasosapalvelun ydinarvoja ja pyrimme tarjoamaan parhaan mahdollisen palvelun asiakkaillemme.

Suodatintoggle filters
Järjestätoggle sort
Suodata

Järjestä
Sulje
Poista valinnat
Näytä tuotteet
toggle filters
1 2 3 4 5 55