SÄHKÖLAITTEET

sakolaitteet tuotepaaryhma

Sähkölaitteet kategoria on laaja tuoteryhmä, joka tarjoaa monipuolisia varaosia ja tarvikkeita hyötyajoneuvojen käyttöön. Tämä tuoteryhmä kattaa useita eri osa-alueita, jotka ovat olennaisia hyötyajoneuvojen sähköjärjestelmän toiminnalle ja suorituskyvylle.

Akkulaturit ja ylläpitolaturit ovat tärkeitä osia, jotka mahdollistavat hyötyajoneuvojen akkujen luotettavan lataamisen. Akut ja akkutarvikkeet puolestaan tarjoavat vaihtoehtoja ja lisätarvikkeita ajoneuvon energian varastointiin. Invertterit mahdollistavat tasavirta- tai vaihtovirtalähteiden muuntamisen sopivaksi hyötyajoneuvon käyttämälle jännitteelle.

Käynnistimet ja niiden osat ovat olennaisia moottorin käynnistysjärjestelmälle. Laturit ja niiden osat puolestaan vastaavat ajoneuvon sähköjärjestelmän lataamisesta ajon aikana. Katkaisijat varmistavat sähköpiirien turvallisen kytkemisen päälle tai pois päältä tarpeen mukaan.

Lue lisää tuotekategoriasta
688 Tuotteet
/29

SÄHKÖLAITTEET

Painekatkaisijoiden avulla voidaan valvoa hyötyajoneuvojen paineratkaisuja ja varmistaa niiden toiminnan tehokkuus. Peruutuskamerat auttavat kuljettajia havaitsemaan esteitä ja parantavat siten ajoneuvon turvallisuutta. Tuotekategoriasta löytyy myös Spal:n korkean suorituskyvyn aksiaalituulettimia.

Päävirtakatkaisijat tarjoavat helpon tavan kytkeä hyötyajoneuvon sähköjärjestelmä päälle tai pois päältä. Rasiat ja pistokkeet mahdollistavat erilaisten sähkölaitteiden liittämisen hyötyajoneuvoon. Releet ja solenoidit ovat tärkeitä komponentteja, jotka avustavat sähköpiirien hallinnassa.

Sähköjohdot ja sähkötarvikkeet täydentävät tuoteryhmää tarjoamalla laadukkaita ja kestäviä johdotuksia sekä muita tarvittavia sähkökomponentteja. Näitä osia käytetään hyötyajoneuvojen sähköjärjestelmän asennuksessa, korjauksessa tai päivityksessä.

Proxel Oy tarjoaa laajan valikoiman sähköosia hyötyajoneuvoihin. Meidän tuotevalikoimamme sisältää korkealaatuisia varaosia ja tarvikkeita, jotka vastaavat hyötyajoneuvojen sähköjärjestelmän tarpeisiin.

Huolimatta siitä, onko kyseessä laturit, käynnistimet, releet tai muut sähkökomponentit, tarjoamme laadukkaita tuotteita ja ammattitaitoista palvelua hyötyajoneuvojen omistajille ja huoltotehtäviin. Tavoitteena on varmistaa hyötyajoneuvojen tehokas toiminta ja luotettavuus niiden sähköjärjestelmän osalta, aina kuorma-autoista linja-autoihin ja työkoneisiin.