PÄÄLLIRAKENNE

paallirakenne

Tämä tuotekategoria sisältää valikoiman päällirakenteisiin liittyviä osia. Näihin osiin kuuluvat muun muassa lokasuojat ja niiden kiinnikkeet sekä roiskeläpät.

Lokasuojat ja niiden kiinnikkeet ovat tärkeitä osia hyötyajoneuvoissa, sillä ne suojaavat ajoneuvoa roiskeilta ja mahdolliselta vaurioitumiselta. Roiskeläpät puolestaan estävät tiellä olevan veden ja lian pääsyn ajoneuvon päälle sekä muihin ajoneuvoihin. Nämä osat ovat erityisen tärkeitä esimerkiksi sade- tai lumisateen aikana tai maasto-olosuhteissa.

Päällirakenne valikoimassa myös TAV osat kuten helasarjat, kitakarat, käyttökammet, käyttölaiteventtiilit, mekanismit, merkkivalosarjat, kuulakehät ja pulttisarjat, rasvapatruunat, servosylinterit, vetokytkimet, vetopalkit ja välikumit.

 

Lue lisää tuotekategoriasta
254 Tuotteet
/11

PÄÄLLIRAKENNE

Päällirakenne osat tarjoavat myös monia muita toiminnallisia etuja hyötyajoneuvojen käytölle. Ne voivat sisältää esimerkiksi erilaisia säilytysratkaisuja, kuten työkalulaatikoita ja telineitä, jotka helpottavat työkalujen ja tarvikkeiden kuljettamista. Lisäksi nämä osat voivat sisältää erilaisia nosto- ja siirtomekanismeja, jotka mahdollistavat raskaiden tai tilaa vievien tavaroiden tehokkaan lastauksen ja purkamisen.

Päällirakenne tuotekategoria tarjoaa siis monipuolisen valikoiman osia ja nämä tarjoavat luotettavia ratkaisuja erilaisiin kuljetustarpeisiin, kuten VBG aisanhelat, aisan kannatinjouset, aisanpäät, aisantapit, anturisarjat, helasarjat, jarruveivit, kuluntalevysarjat, kuulakehät ja pulttisarjat, liitinholkit ja holkkisarjat, mekanismit, vetokytkimet ja vääntölaitteet.