OHJAUS

ohjaus v2

Ohjauksen osat tuotekategoriasta löydät laajan valikoiman ohjausjärjestelmän osia, jotka sopivat erityisesti raskaan kaluston tarpeisiin.

Ohjausjärjestelmä on tärkeä osa ajoneuvoa, joka mahdollistaa turvallisen ja tehokkaan ohjauksen. Me tarjoamme sinulle laadukkaita ohjausakseleita, ohjausnivelitä, ohjaussylintereitä, ohjaustehostajan pumppuja ja muita osia, jotka varmistavat ajoneuvosi sujuvan toiminnan.

 

Lue lisää tuotekategoriasta
342 Tuotteet
/15

OHJAUS

Proxel Oy Raskasosapalvelu panostaa asiakastyytyväisyyteen ja tarjoaa aina luotettavia ja kestäviä tuotteita. Ohjauksen osien valikoimamme koostuu vain alan johtavien valmistajien huippulaatuisista tuotteista. Voit siis olla varma siitä, että hankkimasi osat ovat kestäviä ja täyttävät korkeimmatkin vaatimukset.

Olipa kyseessä sitten kuorma-auto tai linja-auto, meiltä löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivat ohjausosat. Laaja valikoimamme sisältää myös erilaisia raidepäitä, raidetankoja sekä vetotankoja. Näiden avulla voit varmistaa ajoneuvosi ohjauksen tarkkuuden ja sujuvuuden.

Meidän ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua mielellään valitsemaan juuri oikeat ohjausosat tarpeisiisi. Voit olla varma siitä, että saat aina parhaan mahdollisen ratkaisun ajoneuvosi ohjausjärjestelmään.

Proxel Oy Raskasosapalvelu on luotettava kumppani kaikille raskasta kalustoa käyttäville yrityksille ja yksityisille kuljettajille. Tavoitteenamme on tarjota korkealaatuisia ohjausosia kilpailukykyiseen hintaan ja nopealla toimituksella.