Tuotteet MOOTTORI ADBLUE OSAT

ADBLUE OSAT

moottorin adblue tuoteryhma

Valikoimastamme löydät AdBlue osat hyötyajoneuvoihin kuten annostelumoduulit, adblue suodattimet, suodatinsarjat, syöttöpumput, annostelijat ja niiden korjaussarjat, annosteluventtiilisarjat, anturit, adblue säiliöt, säiliön korkit, suuttimet ja nox anturit.

AdBlue osat ovat olennainen osa AdBlue -järjestelmää, jota käytetään dieselmoottoreissa vähentämään typen oksidien (NOx) päästöjä. Tämä tuoteryhmä sisältää erilaisia komponentteja ja varaosia, jotka ovat tarpeen AdBlue -järjestelmän toiminnalle ja ylläpidolle.

Yksi tärkeimmistä AdBlue osista on annostelumoduuli, joka on vastuussa AdBlue -liuoksen tarkan annostelun varmistamisesta moottoriin. Annostelumoduulin lisäksi löytyy myös muita olennaisia komponentteja, kuten adblue suodattimet ja suodatinsarjat, jotka puhdistavat AdBlue -liuosta epäpuhtauksista ennen sen syöttämistä moottoriin.

Syöttöpumput ja annostelijat ovat myös keskeisiä osia AdBlue -järjestelmässä. Syöttöpumput varmistavat adblue-liuoksen jatkuvan syötön annostelumoduulille, kun taas annostelijat säätelevät täsmällisesti adblue-liuoksen virtausta moottoriin.

AdBlue osien joukosta löytyy myös korjaussarjoja, jotka mahdollistavat vaurioituneiden tai kuluneiden osien korjaamisen sen sijaan, että koko komponentti jouduttaisiin vaihtamaan. Tämä säästää aikaa ja kustannuksia korjaustöissä.

Lisäksi AdBlue osien kategoriaan kuuluvat adblue säiliöt, säiliön korkit, suuttimet ja NOx-anturit, jotka kaikki ovat tärkeitä osia AdBlue -järjestelmän toiminnassa. Adblue säiliöt tarjoavat säilytystilan AdBlue -liuokselle ja niiden korkit varmistavat säiliön tiiviin sulkeutumisen. Suuttimet puolestaan vastaavat liuoksen ruiskuttamisesta moottoriin, kun taas NOx-anturit valvovat typen oksidien päästöjä ja auttavat pitämään ne mahdollisimman alhaisina.

AdBlue osat ovat siis välttämättömiä komponentteja dieselmoottoreiden AdBlue -järjestelmässä, joka on suunniteltu vähentämään typen oksidien haitallisia päästöjä. Olipa kyseessä sitten annostelumoduuli, suodatin tai syöttöpumppu, jokainen AdBlue osa on tarkasti suunniteltu varmistamaan moottorin tehokas ja ympäristöystävällinen toiminta.

Suodatintoggle filters
Järjestätoggle sort
Suodata

Järjestä
Sulje
Poista valinnat
Näytä tuotteet
toggle filters
1 2 3 4