ALUSTA/JOUSITUS

alusta jousitus tuotepaaryhma

Alustan-jousituksen osat hyötyajoneuvoihin ovat välttämättömiä komponentteja, jotka takaavat ajoneuvon sujuvan ja turvallisen toiminnan. Tämä tuoteryhmä sisältää laajan valikoiman erilaisia osia ja tarvikkeita, jotka on suunniteltu erityisesti hyötyajoneuvojen jousitusjärjestelmien ylläpitoon ja korjaukseen.

Alusta/Jousitus-ryhmän valikoimaan kuuluvat ilmajousianturit, ilmajousi korjaussarjat, ilmajousi ohjainyksiköt, ilmajousiventtiilit sekä muut ilmajousituksen osat. Ilmapalkeita löytyy useille eri merkeille ja akseleille, kuten Bpw, Saf, Ror, Gigant, Iveco, Kenworth, Man, Mercedes, Renault, Scania, Schmitz, Vdl ja Volvo. Lisäksi löydät laajan valikoiman iskunvaimentajia moniin merkkeihin sekä jousipakat, tukijouset, nostopalkeet, rautajousituksen osat ja u-pultit ja mutterit.


Lue lisää tuotekategoriasta
899 Tuotteet
/38

ALUSTA/JOUSITUS

Alustan-jousituksen osilla on merkittävä vaikutus ajoneuvon suorituskykyyn ja kuljettajan mukavuuteen. Ilmajousitusjärjestelmät tarjoavat säädettävyyttä ja joustavuutta eri kuormitustilanteissa, mikä parantaa ajoneuvon hallittavuutta ja vakautta.

Nämä alustan-jousituksen osat hyötyajoneuvoihin ovat suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä ja tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä pitkällä aikavälillä. Ne täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja ovat alan standardien mukaisia.

Olipa kyse sitten huoltotarpeista tai korjaustarpeista, alustan-jousituksen osat hyötyajoneuvoihin tarjoavat monipuolisen valikoiman laadukkaita tuotteita, jotka takaavat ajoneuvon turvallisuuden, suorituskyvyn ja mukavuuden.