proxel oyn myymalakuva 1200 x 500 px

Raskaan kaluston varaosakauppaa jo yli 35 vuoden ajan

Proxel Oy (Raskasosapalvelu Eljander) on raskaan kuljetuskaluston varaosiin erikoistunut perheyritys Jyväskylässä. Toimintamme on alkanut jo vuonna -87. Verkkokaupan lisäksi kivijalkamyymälämme ja toimitilamme sijaitsevat Jyväskylän Seppälänkankaan teollisuusalueella Seenintiellä. Erinomainen sijainti isojen pääväylien läheisyydessä sekä iso piha-alue takaavat helpon asioinnin paikan päällä isommallakin yhdistelmällä.

Laaja varaosavalikoima raskaan kaluston tarpeisiin

Meiltä löydät raskaan kaluston tarvikkeet ja alkuperäislaatua vastaavat varaosat aina parhaaseen hintaan yli 10000 nimikkeen valikoimasta. Varaosia löytyy monipuolisesti niin linja-autoihin, kuorma-autoihin ja perävaunuihin sekä työkoneisiin.

Valikoimaamme kuuluvat laajasti raskaan kaluston varaosat ja tarvikkeet moniin merkkeihin kuten Scania, Volvo, Mercedes-Benz, MAN, Sisu, Iveco. Tuotevalikoimastamme löytyvät varaosia tunnetuilta valmistajilta ja brändeiltä kuten Continental Contitech, Prime-Ride, Phoenix, Knorr Bremse, Diesel Technic, Winkler, Narva, Illinois Auto.

Kymmenien vuosien kokemus maahantuonnista ja vahva yhteistyö kotimaisten varaosatoimittajien kanssa, takaavat kilpailukykyiset hinnat ja nopeat toimitukset ympäri Suomen. Olemme asiantunteva, palveleva ja joustava varaosatoimittaja. Tilaa tänään ja saat nopeimmillaan paketin jo samana päivänä.

Aina valmiina palvelemaan

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua? Ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme puhelimitse, sähköpostilla tai piipahda myymälässämme. Tarvittaessa kartoitamme kalustosi, tarpeesi ja etsimme parhaat tavat palvella juuri sinua, jotta kalustosi toimii ja kulkee huoletta. Oli tarpeesi iso tai pieni, olemme aina valmiina palvelemaan.

Jos et löydä sivuiltamme etsimääsi, ota yhteyttä niin etsitään tarvitsemasi varaosa. Usein varaosatarve ei kelloa katso, mutta ei hätää! Palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan ja mikä parhainta, ilman päivystysmaksuja. Tervetuloa luotettavan raskaan kaluston ammattilaisen matkaan!

SV AA LOGO Proxel Oy FI 397395 webLuotettava Kumppani logo verkkosivuille

LOGO GOLD STANDING BLACK FI 1080x952 432802

Varaosamyynti
Vaihde
Henkilökunta
Laskutus / Toimisto
Henkilökunta