Yritys

proxel oyn myymalakuva 1200 x 500 px

Raskaan kaluston varaosakauppaa yli 35 vuoden ajan

Tervetuloa Proxel Oy:n (Raskasosapalvelu Eljander) kuljetuskaluston varaosien verkkokauppaan! Olemme raskaan kuljetuskaluston varaosiin erikoistunut perheyritys Jyväskylässä ja olemme palvelleet asiakkaitamme jo yli 35 vuoden ajan. Toimimme sekä verkkokaupan että kivijalkamyymälämme kautta. Varaosamyymälä ja toimitilamme sijaitsevat Jyväskylän Seppälänkankaan teollisuusalueella Seenintiellä. Erinomainen sijainti isojen pääväylien läheisyydessä sekä iso piha-alue mahdollistaa sujuvan asioinnin paikan päällä isommallakin yhdistelmällä.

Laaja varaosavalikoima raskaan kaluston tarpeisiin

Tarjoamme laajan valikoiman raskaan kaluston varaosia. Yli 10 000 nimikkeen valikoimastamme löydät kaikki tarvitsemasi raskaan kaluston tarvikkeet ja alkuperäislaatua vastaavat varaosat parhaaseen hintaan. Varaosia löytyy monipuolisesti niin linja-autoihin, kuorma-autoihin ja perävaunuihin sekä työkoneisiin.

Valikoimaamme kuuluvat laajasti raskaan kaluston varaosat ja tarvikkeet moniin merkkeihin kuten Scania, Volvo, Renault, Mercedes-Benz, MAN, Sisu, Iveco. Tuotevalikoimastamme löytyvät varaosia tunnetuilta valmistajilta ja brändeiltä kuten Continental Contitech, Prime-Ride, Phoenix, Knorr Bremse, Diesel Technic, Winkler, Narva, Illinois Auto.

Kymmenien vuosien kokemus maahantuonnista ja vahva yhteistyö kotimaisten varaosatoimittajien kanssa takaavat kilpailukykyiset hinnat ja nopeat toimitukset. Olipa paikkakuntasi sitten Helsinki, Tampere, Turku, Oulu, Rovaniemi, Kuopio tai jne, toimitamme varaosat ympäri Suomen. Olemme asiantunteva, palveleva ja joustava varaosatoimittaja. Tilaa tänään ja saat nopeimmillaan paketin jo samana päivänä.
myymala palvelee Jyväskylän Seenintiellä

Aina valmiina palvelemaan

Tarvitsetko henkilökohtaista palvelua? Ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme puhelimitse, sähköpostilla tai piipahda myymälässämme. Tarvittaessa kartoitamme kalustosi, tarpeesi ja etsimme parhaat tavat palvella juuri sinua, jotta kalustosi toimii ja kulkee huoletta. Oli tarpeesi iso tai pieni, olemme aina valmiina palvelemaan.

Jos et löydä sivuiltamme etsimääsi, ota yhteyttä niin etsitään tarvitsemasi varaosa. Usein varaosatarve ei kelloa katso, mutta ei hätää! Palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan ja mikä parhainta, ilman päivystysmaksuja. Tule luotettavan raskaan kaluston ammattilaisen matkaan ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.luotettava kumppani logo 23

LOGO GOLD STANDING BLACK FI 1080x952 432802

Varaosamyynti
Vaihde
Henkilökunta
Laskutus / Toimisto
Henkilökunta