proxel myymala24

Proxel Oy - Raskaan kaluston varaosien luotettava kumppani

Tervetuloa Proxel Oy:n verkkokauppaan, josta löydät kattavan valikoiman raskaan kaluston varaosia. Olemme Jyväskylässä toimiva perheyritys, joka on palvellut raskaan kuljetuskaluston tarpeita jo yli 37 vuoden ajan. Palvelemme asiakkaitamme sekä verkkokaupan että Jyväskylän Seppälänkankaan teollisuusalueella sijaitsevan kivijalkamyymälämme kautta. Alueen loistava sijainti ja laaja piha-alue takaavat helpon asiointikokemuksen myös suurilla ajoneuvoyhdistelmillä.

Laaja ja monipuolinen varaosavalikoima

Tarjoamme yli 10 000 nimikkeen valikoiman, josta löydät kaiken tarvittavan raskaan kaluston ylläpitoon ja korjaukseen. Valikoimamme kattaa varaosat linja-autoihin, kuorma-autoihin, perävaunuihin ja työkoneisiin. Meiltä löydät tuotteita kaikkiin tunnettuihin merkkeihin kuten Scania, Volvo, Renault, Mercedes-Benz, MAN, Sisu ja Iveco, sekä osia arvostetuilta valmistajilta kuten Continental Contitech, Prime-Ride ja Knorr Bremse.

Kilpailukykyiset hinnat ja nopeat toimitukset

Pitkä kokemuksemme maahantuonnista ja tiivis yhteistyö kotimaisten toimittajien kanssa mahdollistavat kilpailukykyiset hinnat ja nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen, olipa kyseessä Helsinki, Tampere, Turku tai vaikkapa Rovaniemi. Tavoitteenamme on tarjota korkealaatuisia varaosia kohtuulliseen hintaan, sillä tiedämme raskaan kaluston ylläpidon olevan usein kallista.


Asiantunteva palvelu ja asiakastyytyväisyys

Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Tarjoamme asiantuntevaa tukea ja neuvontaa varaosien valinnassa ja asennuksessa. Olemme aina valmiita auttamaan sinua löytämään juuri sinun ajoneuvoosi sopivat osat. Voit ottaa yhteyttä myyntitiimiimme puhelimitse, sähköpostitse tai vierailla myymälässämme henkilökohtaista palvelua varten.

Palvelemme joustavasti

Ymmärrämme, että varaosatarve voi ilmetä yllättäen, minkä vuoksi palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan ilman lisämaksuja.
Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja koe Proxel Oy:n luotettava palvelu raskaan kaluston varaosien parissa!