telko logo

Telko

Telko – Autoteollisuuden kemikaalien ja ratkaisujen asiantuntija

Telko, vuonna 1908 perustettu yritys, on vakiintunut nimi autoteollisuuden kemikaalien ja ratkaisujen toimittajana. Tarjoamme laadukkaita kemikaaleja ja ratkaisuja autojen jäänestoaineista ja lasinpesunesteistä ruostesuojaukseen, jarrunesteisiin, polttoaineen lisäaineisiin ja tislattuun veteen.

9 Tuotteet

Telko

Laaja tuotevalikoima autoteollisuudelle

Telkolla on laaja valikoima autoissa käytettäviä kemikaaleja, jotka täyttävät autoteollisuuden tiukat vaatimukset ja standardit. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavia ja korkealaatuisia ratkaisuja kaikissa auton huoltoon ja ylläpitoon liittyvissä tarpeissa.

Tekninen asiantuntemus ja palvelu

Asiakkaidemme tueksi Telko tarjoaa kattavaa teknistä asiantuntemusta ja palvelua. Autoteollisuuden alan ammattilaisina ymmärrämme asiakkaidemme tarpeet ja tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja heidän erityisiin haasteisiinsa.

Ympäristöystävälliset ratkaisut

Telko sitoutuu ympäristövastuullisuuteen ja tarjoaa ympäristöystävällisiä ratkaisuja autoteollisuuden tarpeisiin. Tuotteemme ovat suunniteltu kestävästi ja noudattavat tiukkoja ympäristöstandardeja. Telkon tavoitteena on olla autoteollisuuden luotettavin kumppani tarjoamalla innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Olemme sitoutuneet jatkuvaan kehitykseen ja pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset.