knorr logo truckservice links cmyk

Knorr-Bremse

Knorr-Bremse – Innovatiivisten ja turvallisten jarrujärjestelmien edelläkävijä

Knorr-Bremse on maailman johtava jarrujärjestelmien ja ohjausjärjestelmien valmistaja, joka tarjoaa innovatiivisia ja korkealaatuisia ratkaisuja rautateille, tiekuljetuksiin ja teollisuudenalalle. Yli vuosisadan kokemuksella Knorr-Bremse on edelläkävijä jarrutekniikan kehityksessä ja turvallisuudessa.

79 Tuotteet
/4

Knorr-Bremse

Knorr-Bremse – Historia ja tekninen asiantuntemus

Knorr-Bremse perustettiin vuonna 1905 Saksassa, ja siitä lähtien yritys on ollut jatkuvassa kehityksessä ja kasvussa. Knorr-Bremsen vankka tekninen osaaminen ja sitoutuminen innovaatioihin ovat tehneet siitä luotettavan kumppanin niin junien, kuorma-autojen kuin teollisuuslaitostenkin tarpeisiin.

Ympäristövastuullisuus ja kestävyys

Knorr-Bremsen toimii vastuullisesti ympäristön ja kestävän kehityksen edistämiseksi. Yritys kehittää jatkuvasti uusia ratkaisuja energiatehokkuuden parantamiseksi ja ympäristövaikutusten vähentämiseksi. Knorr-Bremsen jarrujärjestelmät ovat suunniteltu kestämään kovaa kulutusta ja tarjoamaan turvallisen ja luotettavan suorituskyvyn.

Laaja tuotevalikoima ja innovatiiviset ratkaisut

Knorr-Bremsen tuotevalikoima kattaa laajasti erilaisia jarru- ja ohjausjärjestelmiä niin rautateille kuin tieliikenteeseenkin. Yritys tarjoaa myös räätälöityjä ratkaisuja teollisuuden tarpeisiin. Knorr-Bremsen jatkuva panostus tutkimukseen ja kehitykseen mahdollistaa innovatiivisten ja tehokkaiden ratkaisujen tuomisen markkinoille.

Laatu ja luotettavuus

Knorr-Bremse tunnetaan korkeista laatustandardeistaan ja luotettavista tuotteistaan. Yritys noudattaa tiukkoja laatuvaatimuksia ja laatustandardeja varmistaakseen, että sen tuotteet täyttävät asiakkaiden tarpeet ja odotukset. Knorr-Bremsen jarrujärjestelmät ovat olennainen osa monien ajoneuvojen ja teollisuuslaitosten turvallisuutta ja tehokkuutta.

Valitse Knorr-Bremse – Luotettava ja tehokas jarrujärjestelmien toimittaja

Kun valitset Knorr-Bremsen jarru- ja ohjausjärjestelmät, saat luotettavuutta, turvallisuutta ja innovaatiota. Luota vuosisatojen kokemukseen ja valitse Knorr-Bremse ratkaisemaan jarrutarpeesi.