ebs logo

EBS

EBS – Innovatiivisten ja turvallisten jarrujärjestelmien edelläkävijä

EBS (Electronic Brake System) on johtava elektronisten jarrujärjestelmien valmistaja, joka tarjoaa innovatiivisia ja turvallisia ratkaisuja raskaan kaluston jarrutustarpeisiin. Yli kahden vuosikymmenen kokemuksella EBS on ollut alan edelläkävijä kehittämässä jarruteknologiaa, joka parantaa raskaiden ajoneuvojen turvallisuutta ja suorituskykyä.

16 Tuotteet

EBS

EBS – Historia ja tekninen huippuosaaminen

EBS perustettiin vuonna 1995 ja on siitä lähtien ollut tunnettu innovatiivisista ja luotettavista jarrujärjestelmistään. Yritys on erityisen vahva raskaan kaluston alalla, tarjoten laajan valikoiman elektronisia jarrujärjestelmiä kuorma-autoille, linja-autoille ja muille raskaan kaluston ajoneuvoille.

Ympäristövastuullisuus ja kestävyys

EBS sitoutuu ympäristövastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen raskaan kaluston parissa. Yritys kehittää jatkuvasti energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä jarrujärjestelmiä, jotka vähentävät ajoneuvojen hiilidioksidipäästöjä ja ympäristökuormitusta. EBS:n tuotteet on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita ja tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä pitkällä aikavälillä myös raskaassa käytössä.

Laaja tuotevalikoima

EBS:n tuotevalikoima raskaan kaluston tarpeisiin kattaa laajasti erilaisia elektronisia jarrujärjestelmiä, mukaan lukien ABS (Anti-lock Braking System), EBS (Electronic Brake System) ja ESC (Electronic Stability Control). Yrityksen jatkuva panostus innovaatioihin ja tuotekehitykseen mahdollistaa uusien teknologisten ratkaisujen tuomisen markkinoille, jotka parantavat raskaan kaluston ajoneuvojen turvallisuutta ja ajomukavuutta.

Laatu ja luotettavuus

EBS tunnetaan korkeasta laadustaan ja luotettavista tuotteistaan. Jokainen EBS:n jarrujärjestelmä käy läpi tiukan laadunvalvonnan varmistaakseen, että se täyttää alan vaatimukset ja tarjoaa optimaalisen suorituskyvyn ja turvallisuuden kaikissa olosuhteissa myös raskaassa kalustossa.

Valitse EBS – Turvalliset ja tehokkaat elektroniset jarrujärjestelmät raskaalle kalustolle

Kun valitset EBS:n elektroniset jarrujärjestelmät raskaan kaluston tarpeisiin, valitset turvallisuutta, tehokkuutta ja luotettavuutta. Luota vuosikymmenten kokemukseen ja valitse EBS ajoneuvosi jarrutarpeisiin.