Voimaa jokaiseen starttiin!

10.1.2024

Autoline Akkulaturi/Apukäynnityslaite nyt vain 259 eur

1078300 akkulaturi apukaynnistys

Etsitkö Luotettavaa Lataus- ja Apukäynnistysratkaisua? Koe Tehokkuuden ja Kestävyyden Yhdistelmä!

Pidä ajoneuvosi käynnissä vaivattomasti Autolinen kestävällä latauslaitteella, joka on suunniteltu erityisesti lyijyhappoakkujen lataukseen ja varmaan apukäynnistykseen. Älä anna yllättävän akun tyhjenemisen hidastaa menoa – laite on varustettu ylikuormitussuojalla, jotta voit ladata turvallisesti ja tehokkaasti.

Täynnä Voimaa, Kun Sitä Tarvitset: - Apukäynnistysteho: Välitöntä 300A huippuvirtaa käynnistääksesi moottorisi ilman viivettä. - Latauskapasiteetti: Joustavasti sovitetut 12/24V vaihtoehdot, 35A vakiovirta, lisäteholla max 45A – kaikki 30-450Ah akullesi.

Näet Virtaa Silmiesi Edessä: Kirkas ja selkeä virtamittari tarjoaa tarkan lukeman käynnissä olevasta latauksesta, mikä tekee akun tilan seurannasta helppoa ja intuitiivista.

Rakennettu Kestämään Koviakin Olosuhteita:

Kestävä Rakenne: Metallirunko takaa pitkän iän ja kestävyyden kovassakin käytössä.
Helppo Liikkuvuus: Laite on suunniteltu liikuteltavuutta silmällä pitäen – renkaat tekevät siitä helpon siirtää sinne, missä sitä tarvitset.
Turvallisuuden Lisä: IP20-luokitus takaa, että voit käyttää latauslaitettasi luottavaisin mielin.

Tehokasta, Käyttäjäystävällistä ja Turvallista: Autoline akkulaturi on täydellinen kumppani autoilijalle, joka arvostaa korkeaa suorituskykyä ja luotettavuutta. Päivitä varusteesi tänään ja pidä ajoneuvosi valmiina lähtöön, missä ja milloin vain! NYT TARJOUSHINTAAN VAIN 259 EUR