Olemme mukana Power Truck Show 2024 -tapahtumassa

22.5.2024
Olemme mukana power truck show 2024

Mahtavia uutisia! Olemme mukana mukana Power Truck Show'ssa 2024 Härmässä! Tapahtuma järjestetään 9.-10. elokuuta ja meidät löydät osastolta U-308.

Toivotamme tervetulleiksi niin vanhat tutut kuin uudet kasvot tutustumaan tuotevalikoimaamme ja nauttimaan tapahtuman tunnelmasta. Osastollamme pääset näkemään raskaan kaluston varaosien ja tarvikkeiden valikoimaa. Lisäksi olemme valmistelleet erityisiä huipputarjouksia vain tätä tapahtumaa varten.

Tule moikkaamaan meitä, nauttimaan tarjottavista ja viettämään mukavaa aikaa erityisen hyvässä seurassa. Power Truck Show on loistava tilaisuus verkostoitua, saada ajankohtaista tietoa ja tehdä hyviä hankintoja. Nähdään Härmässä osastolla U-308!

Power Truck Show on vuosittainen raskaan kaluston tapahtuma, joka kerää yhteen alan ammattilaisia ja harrastajia. Mukana on näytteilleasettajia niin Suomesta kuin ulkomailta, ja tarjolla on monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille. Tämä on loistava tilaisuus nähdä uutuuksia, solmia uusia kontakteja ja nauttia raskaan kaluston loistosta. Nähdään siis Härmässä!